Нови продукти ULTIMO

Плафон Milagro ULTIMO MLP7347
Висящо осветление Milagro ULTIMO MLP7353
Плафон Milagro ULTIMO MLP7336
Аплик Milagro ULTIMO MLP7345
Аплик Milagro ULTIMO MLP7334
Аплик Milagro ULTIMO MLP7346
Аплик Milagro ULTIMO MLP7335
Настолна лампа Milagro ULTIMO MLP7354
Настолна лампа Milagro ULTIMO MLP7343
Стояща лампа Milagro ULTIMO MLP7355
Стояща лампа Milagro ULTIMO MLP7344

Колекцията лампи ULTIMO – стилно лице на минимализма
Новото продуктово семейство ULTIMO на полската марка MiLAGRO ще зарадва всеки, който търси стилни аксесоари с благороден завършек за своя дом или офис. Тази колекция включва 10 различни модела, включително стенни лампи, кръгли и квадратни лампи за таван, надвеси, както и нощна лампа и подова лампа. Всяко от предложенията се предлага в черно и бяло, с нюанс, декориран със златни акценти и прозрачна ивица в средата.

Осветлението от колекцията ще бъде идеално както за модерен интериор, така и за класически и бляскави пространства, декорирани в светла атмосфера. Благородни цветове, съчетани с проста, но изискана структура, правят лампите да хармонират перфектно с дървени мебели и лъскави аксесоари. Елегантните стенни лампи ще бъдат перфектни като осветление на залата, големите лампи на тавана могат да се превърнат във фокусна точка на светлината в голяма всекидневна, а подовата лампа с допълнителна LED точка ще изглежда перфектно до удобно кресло с крила. Когато става въпрос за висящи лампи, най-добре е да ги монтирате върху дълга дъбова маса или кухненски остров с мраморен плот.

Колекция ULTIMO – най-ярката точка в една аранжировка
Уникалната колекция от лампи ULTIMO е не само със стилен дизайн и вечни цветове, но и най-висок стандарт на изработка, поради което ще отговори на очакванията на най-взискателните клиенти. Качеството е гарантирано от отличните суровини, от които са направени лампите, както и от факта, че всички те се произвеждат изключително в полски производствени заводи.
Лампите ULTIMO са подходящи за крушки E27, а една от стенните лампи и подовата лампа допълнително изискват източник на светлина mini GU10.

Колекцията ULTIMO включва богата гама от плафони, висящо осветление, аплици, настолни и стоящи осветителни тела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Add to cart