Плетени лампи ViMINI – екзотика от Ракита

ViMINI Natural wood MLP7992
ViMINI Natural wood MLP7996
ViMINI Natural wood MLP7994
ViMINI Natural wood MLP7990
ViMINI White MLP7997
ViMINI White MLP7995
ViMINI White MLP7993
ViMINI White MLP7991

Колекция осветителни тела ViMINI – плетени лампи – екзотика поднесена на поднос

Поради факта, че популярността на екологичния начин на живот нараства, полската фирма MiLAGRO фокусира вниманието си върху привържениците на този стил при създаването на колекцията осветителни тела ViMINI.

Семейство ViMINI се състои от четири висящи лампи, четири в естествени и необработени цветове и четери лампи в бял цвят. Всички абажури от това семейство са изработени от ракита, което позволява на светлината да преминава меко и красиво.

Моделите ViMINI не само осветяват добре интериора, но и подчертават визуалната им привлекателност, като придават лекота и свобода на цялата аранжировка. Те силно привличат вниманието, особено в интериора в стил BOHO. Независимо от това, те също могат да се съчетаят прекрасно в модерните апартаменти, нарушавайки често студения, минималистичен декор, правейки го по-уютен.

Тенденцията за екологични и естествени осветителни тела ще хармонира със светли, просторни стаи, пълни с естествено дърво и много саксийни растения. Поставени в трапезарията, те приятно ще озаряват масата по време на семейни вечери. От двете страни на леглото в спалнята, от друга страна, ще създаде хармонична атмосфера, която ще ви позволи да се отпуснете напълно.

Плетените абажури от серията ViMINI ще създадат интересна композиция и с други плетени аксесоари, като люлеещо се плетено кресло или просто различни кошници, които служат за съхранение. Ракитата позволява да развихрите вашата креативност и умело поставена в, мебели и лампи и различни аксесоари, може да се окаже основната украса на интериора.

Серията ViMINI включва четири модела висящи осветителни тела в два цвята White & Natural wood, с които може умело да подчертаете интериора на трапезарията, всекидневната или спалнята

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Add to cart