С италиански присвкус…..

 

Когато се срещнат креативните идеи на колегите от Studio Straff с нашите възможности за намиране на точните осветителни тела и прекрасните продукти на MilAGRO , резултата е налице!

Плетени лампи ViMINI – екзотика от Ракита

ViMINI Natural wood MLP7992
ViMINI Natural wood MLP7996
ViMINI Natural wood MLP7994
ViMINI Natural wood MLP7990
ViMINI White MLP7997
ViMINI White MLP7995
ViMINI White MLP7993
ViMINI White MLP7991

Колекция осветителни тела ViMINI – плетени лампи – екзотика поднесена на поднос

Поради факта, че популярността на екологичния начин на живот нараства, полската фирма MiLAGRO фокусира вниманието си върху привържениците на този стил при създаването на колекцията осветителни тела ViMINI.

Семейство ViMINI се състои от четири висящи лампи, четири в естествени и необработени цветове и четери лампи в бял цвят. Всички абажури от това семейство са изработени от ракита, което позволява на светлината да преминава меко и красиво.

Моделите ViMINI не само осветяват добре интериора, но и подчертават визуалната им привлекателност, като придават лекота и свобода на цялата аранжировка. Те силно привличат вниманието, особено в интериора в стил BOHO. Независимо от това, те също могат да се съчетаят прекрасно в модерните апартаменти, нарушавайки често студения, минималистичен декор, правейки го по-уютен.

Тенденцията за екологични и естествени осветителни тела ще хармонира със светли, просторни стаи, пълни с естествено дърво и много саксийни растения. Поставени в трапезарията, те приятно ще озаряват масата по време на семейни вечери. От двете страни на леглото в спалнята, от друга страна, ще създаде хармонична атмосфера, която ще ви позволи да се отпуснете напълно.

Плетените абажури от серията ViMINI ще създадат интересна композиция и с други плетени аксесоари, като люлеещо се плетено кресло или просто различни кошници, които служат за съхранение. Ракитата позволява да развихрите вашата креативност и умело поставена в, мебели и лампи и различни аксесоари, може да се окаже основната украса на интериора.

Серията ViMINI включва четири модела висящи осветителни тела в два цвята White & Natural wood, с които може умело да подчертаете интериора на трапезарията, всекидневната или спалнята

Каталог MILAGRO 2022

Запознайте се с новите продукти от каталога MiLAGRO за 2022. г !

Новостите включват модерни, минималистични и класически осветителни тела. Представени са и бестселъри в нови версии.
Осветление изцяло произведено в Полша. 

Нови продукти ULTIMO

Плафон Milagro ULTIMO MLP7347
Висящо осветление Milagro ULTIMO MLP7353
Плафон Milagro ULTIMO MLP7336
Аплик Milagro ULTIMO MLP7345
Аплик Milagro ULTIMO MLP7334
Аплик Milagro ULTIMO MLP7346
Аплик Milagro ULTIMO MLP7335
Настолна лампа Milagro ULTIMO MLP7354
Настолна лампа Milagro ULTIMO MLP7343
Стояща лампа Milagro ULTIMO MLP7355
Стояща лампа Milagro ULTIMO MLP7344

Колекцията лампи ULTIMO – стилно лице на минимализма
Новото продуктово семейство ULTIMO на полската марка MiLAGRO ще зарадва всеки, който търси стилни аксесоари с благороден завършек за своя дом или офис. Тази колекция включва 10 различни модела, включително стенни лампи, кръгли и квадратни лампи за таван, надвеси, както и нощна лампа и подова лампа. Всяко от предложенията се предлага в черно и бяло, с нюанс, декориран със златни акценти и прозрачна ивица в средата.

Осветлението от колекцията ще бъде идеално както за модерен интериор, така и за класически и бляскави пространства, декорирани в светла атмосфера. Благородни цветове, съчетани с проста, но изискана структура, правят лампите да хармонират перфектно с дървени мебели и лъскави аксесоари. Елегантните стенни лампи ще бъдат перфектни като осветление на залата, големите лампи на тавана могат да се превърнат във фокусна точка на светлината в голяма всекидневна, а подовата лампа с допълнителна LED точка ще изглежда перфектно до удобно кресло с крила. Когато става въпрос за висящи лампи, най-добре е да ги монтирате върху дълга дъбова маса или кухненски остров с мраморен плот.

Колекция ULTIMO – най-ярката точка в една аранжировка
Уникалната колекция от лампи ULTIMO е не само със стилен дизайн и вечни цветове, но и най-висок стандарт на изработка, поради което ще отговори на очакванията на най-взискателните клиенти. Качеството е гарантирано от отличните суровини, от които са направени лампите, както и от факта, че всички те се произвеждат изключително в полски производствени заводи.
Лампите ULTIMO са подходящи за крушки E27, а една от стенните лампи и подовата лампа допълнително изискват източник на светлина mini GU10.

Колекцията ULTIMO включва богата гама от плафони, висящо осветление, аплици, настолни и стоящи осветителни тела

LED плафони BUBBLES с дистанционно управление

Колекцията BUBBLES на полската марка MiLAGRO представя два плафона с различни диаметри: 49 и 39 сантиметра. Всяка от лампите в централната си част има шест светещи мехурчета, които перфектно озаряват помещението, а допълнителната светлинни точки на широката ивица, минаваща по периметъра, позволяват да се получи ефектът на звездно небе. Допълнително предимство на лампите от линията BUBBLES е дистанционно управление, което позволява дистанционно управление на светлината, включително регулиране на нейната интензивност.

 

Лампите от колекцията BUBBLES ще бъдат перфектни като основно осветление за модерна спалня, както и за младежка стая. Те могат да се използват успешно навсякъде, където е необходима светлина с различна интензивност – над фотьойла в читалнята, в мултимедийния ъгъл или над дивана в хол

Характеристики:

диаметър – 49 или 39 см

височина – 7см

цвят – бял/хром

мощност – интегриран LED 48W (3600Lm) при модел с диаметър 49 см и LED 24W (1800Lm) при модел с диаметър 39 см

Гаранционен срок – 2 години

Моделите са налични в нашите магазини.

 

LED плафоните BUBBLES ще ви впечатлят с модерен дизайн и елегантен стил

LED плафон или вентилатор? А защо не и двете?

Модел Zonda ще ви впечатли с модерен дизайн и елегантен стил, съчетавайки в едно ПЛАФОН И ВЕНТИЛАТОР

Модерния и стилен LED плафон ZONDA е с диаметър 60 см и височина 19 см. Мощността на лампата е 65W. Този модел е допълнително оборудван с 35W вентилатор, който ще бъде полезен особено в топлите летни дни. Плафонът се управлява от дистанционно управление, което ви позволява да регулирате цветната температура, силата на светене, както и да променяте мощността на вентилатора.

ZONDA ще бъде чудесно допълнение към модерния ви интериор с изчистените си линии и черно-белия цвят.

Характеристики:

диаметър – 60см

височина – 19см

цвят – бял/черен
мощност – интегриран LED 65W (6500Lm), вентилатор 35W (с избор межди три скорости)

Гаранционен срок – 2 години

Модела е наличен в нашите магазини.

 

Add to cart